سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تنگدستى بزرگتر مرگ است . [نهج البلاغه]

شیعه رؤیت خدا را ناممکن می‌داند، در حالی که رؤیت خدا در آخرت از آیات و روایات استفاده می‌شود؟

آیا وجود خدا در درون اشیاء است یا در خارج آن؟ چگونه؟

شرک چیست؟ و آیا اعتقاد به قدرت استقلالى غیر خدا، شرک است؟

در آیه «و نفخت فیه من روحی» منظور خداوند از روح خودم چیست؟ مگر خداوند مادی و مرکب است که جسم و روح داشته باشد؟

چرا داشتن فرزند بر خدا نقص است؟

توضیحی در مورد جمله (ازلی و ابدی بودن خداوند) بدهید؟

چرا وقتی به آسمان می‌نگرم، فکر می‌کنم که آسمان خداست؟

این عقیده که جایگاه خداوند را در آسمانها می‌داند، از کجا نشأت گرفته و آیا صحیح است؟

آیا خداوند بر موسی ظاهر شد و آیا امکان دارد که خداوند به صورت آتش یا نور یا درخت متجلی شود؟ و آیا این مستلزم محال ذاتی نمی‌باشد؟

 نظرى بجهان از راه هستى و واقعیت - ضرورت وجود خدا

درک و شعور انسان که با پیدایش او توأ م است در نخستین گامى که برمیدارد هستى خداى جهان و جهانیان را بر وى روشن میسازد .
زیرا برغم آنان که در هستى خود و در همه چیز اظهار شک و تردید میکنند و جهان هستى را خیال و پندارمینامند ما میدانیم یکفرد انسان در آغازپیدایش خود که با درک و شعور توأ م است , خود و جهان را مییابد یعنى شک ندارد که ( او هست و چیزهاى دیگرى جز او هست ) و تا انسان انسان است این درک و علم در او هست و هیچگونه تردیدى بر نمیدارد و تغییر نمیپذیرد .
این واقعیت و هستى که انسان در برابر سوفسطى و شکاک اثبات میکند ثابت است و هرگز بطلان نمیپذیرد یعنى سخن سوفسطى و شکاک که در حقیقت نفى واقعیت میکند هرگز و هیچگاه درست نیست پس جهان هستى واقعیت ثابتى دربر دارد .
ولى هر یک از این پدیده هاى واقعیت دار که در جهان میبینیم دیر یا زودواقعیت را از دست میدهد و نابود میشود و از اینجا روشن میشود که جهان مشهود و اجزاء آن خودشان عین واقعیت ( که بطلان پذیر نیست ) نیستند بلکه بواقعیتى ثابت تکیه داده با آن واقعیت , واقعیتدار میشوند و بواسطه آن داراى هستى میگردند و تا با آن ارتباط و اتصال دارند با هستى آن هستند و همین که از آن بریدند نابود میشوند
[1]  ما این واقعیت ثابت بطلان ناپذیر را ( واجب الوجود ) خدا مینامیم .


[1]  در کتاب خدا باین برهان اشاره کرده میفرماید : قالت رسلهم افى الله شک فاطر السماوات و الارض سوره ابراهیم آیه 10 ( آیا میشود در خدا شک کرد خدائى که آسمانها و زمین را بوجود آورده - عدم را شکافته و آسمانها و زمین را پدیدار ساخته است .)